Zhineng Qigong kan helpen jouw gezondheid te verbeteren!

Evenwicht in het leven

Heb jij het gevoel dat jouw balans zoek is? En dat je achter de feiten aanloopt?

In evenwicht zijn, daar draait het in het leven om. Helaas zijn er veel externe en interne factoren waardoor we uit ons evenwicht raken, met fysieke en emotionele klachten als gevolg. Zhineng Qigong kan helpen om weer in balans te komen. De bewegingen zijn rustig en harmonieus, en de oefeningen zijn voor jong en oud geschikt. Het ontspant het lichaam, verbeterd de houding en draag bij aan een soepel lichaam. En een soepele geest!

 

 

Volg mij op Social Media:

Chinese bewegingsleer

Qigong is een Chinese bewegingsleer en is meer dan 5000 jaar oud. Het wordt ook wel beschouwd als meditatie in beweging. Het regelmatig beoefenen van Qigong zorgt voor een optimale verbinding tussen lichaam en geest. Door de fysieke bewegingen gaan de meridianen (energiebanen) volledig open en kan de Qi (energie) vrijelijk door het lichaam stromen. Hierdoor wordt je je gaandeweg steeds bewuster van hoe je lichaam aanvoelt en waar zich energie blokkades bevinden.

Het mentale resultaat van de oefeningen uit zich vooral in een meer gebalanceerde omgang met werkdruk, spanning en tegenslag in het dagelijkse leven. Je zult beter in staat zijn aan te voelen wat je, zowel fysiek als mentaal, nodig hebt om in balans te blijven en vanuit je vernieuwde staat van bewustzijn daar ook telkens voor kiezen.

 

Waar kan ik Zhineng Qigong lessen volgen?

Zhineng Qigong lessen worden bij Instituut Sansoma gegeven op de dinsdagavonden.

Instituut Sansoma is gevestigd in het mooie plaatsje Doorn, Dorpsstraat 26.

 

 

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan of stel je vragen!

Praktijk Terug naar Evenwicht

Mijn praktijk is gelegen in het mooie Leersum. De praktijkruimte hebben wij een  naam gegeven, namelijk de Zonnekamer. Als de zon schijnt, lijkt de hele kamer te veranderen en is het net alsof een mooie zonnelamp aangaat. De zonnekamer grenst aan onze tuin wat een heerlijke rust geeft.

De vogels componeren vaak de mooiste melodieën. De praktijk is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en lopend. Wie met de auto komt, heeft voldoende parkeermogelijkheden in de straat. En het parkeren is trouwens gratis. In Leersum komen per uur meedere bussen uit verschillende richtingen.

Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het 10 minuten lopen tot de praktijk. Mocht je minder goed ter been zijn, is dit ook geen probleem. De zonnekamer bevindt zich op de begane grond. Graag verwelkom ik je in de Zonnekamer!

Terug naar Evenwicht

Praktijkinformatie:

Terug naar Evenwicht

M.C. Verloopweg 38
3956 BR Leersum

0031 6 2031 0238
info@terugnaarevenwicht.nl

Kvk-nummer: 64073148

BTW-nummer: NL156118464B01